Ilyen volt a BANFF hegyifilm fesztivál 2023-ban

Idén először – de reményeink szerint nem utoljára – a Peak Design Magyarország is részt vett bemutató partnerként a BANFF budapesti rendezvényén.

 

Ezúton is köszönjük a magyarországi esemény szervezőinek, a Pachamama Adventures Ltd.-nek ezt a remek lehetőséget! 

 

A Banff Centre Mountain Film Festival a világ legnagyobb és egyben legrangosabb hegyifilm fesztiválja, melyet 1976 óta rendeznek meg Kanadában. A magyar közönség idén 8. alkalommal láthatta a mozivásznon a Banff szakmai és közönségdíjas filmjeiből készült válogatást a Corvin Moziban március 30-án, 31-én és április 1-jén.

A kanadai filmfesztivál és az évente megrendezett világturné küldetése, hogy elősegítse az anyatermészet megértését és megbecsülését azáltal, hogy lehetőséget teremt az emberek számára, hogy megosszák egymással élményeiket, ötleteiket, és ihletet merítsenek azokból.

 

A Peak Design a BANFF missziójával teljes mértékben egyetért, termékeinkkel is ezt az attitűdöt szeretnénk képviselni; így nagyon örültünk, hogy standunkkal megjelenhettünk a háromnapos budapesti rendezvényen.

 

Különösen kiváló alkalom volt ez számunkra, hisz az outdoor filmes és fotós közösség a Peak Design márka egyik fő célcsoportja. A látogatók a vetítések előtt és után szakmai érdeklődéssel fordultak kollégáinkhoz.

 

Üzleti partnereink szombaton VIP jeggyel tekinthették meg az izgalmas filmeket.

 

A kép nagyítható. Kattints rá!